Електроприлади для укладання волосся: правила вибору

Електричні прилади для укладання волосся є в арсеналі кожної сучасної жінки. Без прасування і фена неможливо зробити ефектну укладку. Давайте розберемося в тонкощах використання агрегатів, які стали просто незамінні. Фени та інші прилади така ж невід'ємна частина буття, як праска або пилосос. Без участі приладів для укладання і сушки ми не зможемо створити шедевр на голові, якщо раптом цього вимагає випадок. Чи правильно ви користуєтеся приладами? Відповідь ви знайдете в дзеркалі. Якщо з дзеркала на вас дивиться дівчина з посічним волоссям, то значить, ви неправильно використовуєте агрегати. Давайте поговоримо про них окремо.

Отже, фен, без якого практично неможливо обійтися, є в кожній родині, особливо він необхідний дівчатам з довгими пасмами. Є такі критерії вибору приладу, як вага, розмір і потужність. Якщо феном ви користуєтеся виключно вдома, то розмір значення не має. Чим довше волосся, тим легше повинен бути агрегат для сушки, - це для зручності.

Звертаючи увагу на потужність, пам'ятайте про те, що під час сушіння волосся вам потрібно встигнути зробити укладку. Якщо цей критерій буде дуже високим, то локони стануть сухими в лічені секунди, а укласти їх ви не зможете. Такими фенами користуються тільки професійні майстри в салонах, але ж для них укладання - не проблема.

Якщо ви підберете оптимальну температуру, то можете сміливо користуватися приладом щодня, але краще робити це тільки при необхідності. Якщо волосся тонке, то повітря не повинно бути гарячим, яке підходить для просушування жорсткого волоса. Тримайте прилад на відстані 30 см від голови, але якщо ви робите укладку, то можна трохи знизити відстань.

Стайлер і щипці - це високотемпературні агрегати. За допомогою стайлера можна розгладити волосся, а щипці допомагають завити локони. З такими помічниками дівчата домагаються вражаючих результатів. Користуючись ними, будьте обережні, щоб не завдати волоссю шкоду. Користуйтеся спреями, кремами, тоніками і іншими термозахисними продуктами. Не тримайте пасма на плойці довше 20-ти секунд при формуванні кучерів.

Випрямляючи волосся праскою, проводите по прядям швидко і без зупинок, щоб не спалити локони і не пересушити їх. Не рекомендується використовувати прилади часто. При виборі плойки або стайлера, звертайте увагу на вироби з терморегулятором. Температуру підбирайте, виходячи з типу волосся. Оптимальним буде варіант приладу, який добре і легко ковзає по волоссю.

 
Поділитись