Крупа кукурудзяна Полента Жменька 450 г

0
0 відгуків
Код товару:
16652190
42 грн
Немає в наявності

Доставка

  • Новою Поштою в відділення
  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • Самовивіз - НІ

Оплата

  • Готівкою при отриманні

Гарантія

Поділитись
Опис

Крупа кукурудзяна Полента Жменька 450 г

Крупа кукурудзяна Полента Жменька 450 г.

Полента Жменька™ - це подрібнені зерна добірної кукурудзи та однойменна страва італійської кухні. Страва особливо популярна в Італії, де поленту традиційно запікають із сиром та олією до утворення апетитної скоринки та подають під різними соусами. Полента - чудовий продукт для здорового харчування. Завдяки ніжній текстурі та нейтральному аромату її можна подавати як: відмінний гарнір до м'яса, самостійну страву з різноманітними добавками, готувати пудинги, кашу, випічку, використовувати для сніданку чи десерту. Переваги полентів Жменька™:Тільки доброякісні зерна кукурудзи. Для виробництва полентів використовують лише добірні цілі зерна кукурудзи. Ідеальний помел. Для швидкого та рівномірного приготування поленти застосовують «тонкий помел» зерен кукурудзи. Поленту готувати швидко – 3-5 хвилин. Попереднє очищення зерен кукурудзи від плодоніжок та тонкий помел, забезпечують рекордно швидке приготування страв із поленти. У поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва у поленті ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 19,3% заліза, 23% вітаміну E, 16% фосфору. Без ГМО. Полента виготовлена ​​з кукурудзяного зерна без використання генно-модифікованих організмів. Склад: Крупа кукурудзяна шліфованаХарчова (поживна) цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 8,3 г, Вуглеводи - 71,6 гЕнергетична цінність на 100 г: 337 ккал/kcal 1411 кДж/kJСпосіб приготування:1. Налити в товсту каструлю воду і довести до кипіння. 2. Поступово всипати поленту ТМ «Жменька» в каструлю, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою, щоб не утворювалося грудочок. 3. Варити на слабкому вогні до готовності 3-5 хвилин. УВАГА! якщо полента відокремлюється від дна та стінок каструлі та утворюється скоринка – вона готова. 4. Всипати до поленти натертий сир, вершкове масло та спеції. 5. Поленту викласти у форму шаром товщеної до 2,5 см, розрівняти та залишити на 1 годину. Готову поленту нарізати на шматочки довільного розміру.

Познайомитися з усіма товарами магазину можна в розділі "Каталог товарів"

Технічні характеристики
Срок хранения
10 месяцев
Свойства
Низкокалорийные
Свойства
Без ГМО
Вес
450 г
Упаковка
Полиэтиленовый пакет
Вид
Кукурузная крупа
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.