Кружка-сито 10*12 см Empire М-9749

0
0 відгуків
Код товару:
1462692
262 грн
-22%
334 грн
Замовити в 1 клік
Менеджер передзвонить вам

Доставка

  • Новою Поштою в відділення
  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • Самовивіз - НІ

Оплата

  • Готівкою при отриманні

Гарантія

Поділитись
Опис

Сито механічне з нержавіючої сталі для просіювання борошна, цукрової пудри, манки, какао та дрібних сипучих продуктів.
Приготування їжі займає важливе місце в житті людини. Нам не обійтись без неї. Від отриманої їжі багато в чому залежить наше здоров'я та самопочуття. Багато що залежить також і від якості кухонних інструментів та начиння.
Важливим предметом на будь-якій кухні є сито для просіювання, завдяки якому, будь-які крупи, борошно просіваються швидко і легко.
Кожна господиня знає, щоб зробити пишне тісто треба: перед додаванням борошно обов'язково просіяти через сито, воно насичується киснем, очищається від сторонніх домішок та випадкових предметів.

Кружка-сито чудова ємність для просіювання борошна. Кухоль складається зі сталевого корпусу з подвійним ситовим дном і ручки, всередині якої знаходиться пружина з нержавіючої сталі. Нержавіюча сталь характеризується гігієнічною поверхнею, не впливає на смакові та колірні якості їжі, легко та швидко чиститься. Завдяки ручці-важелю ви з легкістю просієте борошно без зайвої тряски та розпорошення борошна. Просто насипаєте борошно в чашку, натискаєте на важіль, борошно сипеться в ємність.

Принцип дії:

Натискаєте на ручку, обертаються ножі-розсікачі між ситами, і борошно (какао тощо) просівається прямо в потрібне місце. Не треба трусити, як звичайне сито!
Наше чудове сито для борошна поєднує в собі чудовий дизайн і виняткову функціональність! Завдяки йому борошно, а також велика кількість цукрової пудри або какао, просіюються дивовижно швидко і легко, і без комочків.

Характеристики:

  • Матеріал: нержавіюча сталь;
  • Подвійне сито;
  • 3 ножі-розпушувачі;
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.