Локшинорізка Maestro MR-1679-R

0
0 відгуків
Код товару:
1511154
1 155 грн
-13%
1 328 грн
Замовити в 1 клік
Менеджер передзвонить вам

Доставка

  • Новою Поштою в відділення
  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • Самовивіз - НІ

Оплата

  • Готівкою при отриманні

Гарантія

Поділитись
Опис

Лапшерізка Maestro стане незамінним помічником будь-якої господині або шеф-кухаря, оскільки виконує безліч різноманітних функцій із застосуванням мінімальних зусиль. Основною властивістю локшини є її можливість розкачати тісто товщиною від 0,5 до 4 мм, що підходить як для виготовлення домашньої локшини, так і для підготовки до ліплення вареників або пельменів. Також ви можете нарізати локшину шириною від 1,5 до 9 мм з кроком 0,5 мм. Сам прилад надійно кріпиться до столу, щоб не ковзати під час обробки навіть найтужнішого тесту.

  • Екологічно чисті матеріали
  • Ергономічний дизайн
  • Якість та функціональність
  • Додаткова насадка для приготування равіолі
  • Виробник: Maestro

Рекомендації:

  • при першому використанні локшини, протріть її сухою ганчіркою, для очищення роликів - пропустіть через нього невелику кількість тіста, яке потім викиньте. Якщо тісто не ріжеться, значить воно занадто м'яке: пропустіть його ще раз через ролики, додавши борошно. li>якщо тісто не ріжеться від того, що воно надто сухе: додайте в суміш трохи води та пропустіть ще раз через гладкі ролики
  • під час роботи очищайте скребки гладких роликів якомога частіше за допомогою кухонного паперу
  • ніколи не мийте локшину під водою або в посудомийній машині
  • для очищення машинки після експлуатації використовуйте дерев'яну паличку або щітку
  • для очищення виробу всередині висуньте пластикові протектори
  • якщо необхідно, капніть трохи вазелінової олії на краї ріжучих роликів

  • стежте, щоб одяг або інші предмети та речі не потрапили між роликами
  • після використання рекомендується зберігати локшину та аксесуари до неї в коробці
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.