Міцелій грибів Насіння країни Глива лимонна 10 г

0
0 відгуків
Код товару:
16743677
40 грн
Немає в наявності

Доставка

  • Новою Поштою в відділення
  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • Самовивіз - НІ

Оплата

  • Готівкою при отриманні

Гарантія

Поділитись
Опис

Міцелій грибів Насіння країни Глива лимонна 10 г

Міцелій грибів Насіння країни Глива лимонна 10 г.

Глива лимонна — один з тих грибів, які нескладно виростити в домашніх умовах або на присадибній ділянці. Зерновий міцелій гливи призначений для посадки на присадибній ділянці, а також у приміщеннях. Під час виготовлення сухого зернового міцелію використовується овес, пшениця, жито та інші злаки. Спочатку на зерні пророщується міцелій, потім воно дробиться й висушується за спеціальною технологією за температури 23-25 °C. Міцелій переходить у сплячий стан, зберігаючи свої властивості. Термін зберігання водночас збільшується до 5-7 років. Треба врахувати, що під час сушіння міцелій у 5-6 разів втрачає вагу, тому 10 г сухого міцелію еквівалентні 50-60 г звичайного зернового міцелію. У разі потрапляння в сприятливі умови (температура, вологість, кислотність ґрунту) міцелій пробуджується й починає активно проростати. Вегетаційного періоду в міцелія немає, тобто в приміщенні гриби можна виростити в будь-яку пору року. На пакеті наводиться докладна інструкція з вирощування. 10 г міцелію досить для приготування грядки площею 2-3 кв. м. Вирощувати гливи можна на деревині (стовбури дерев, пеньки), у пакетах з субстратом (тирса, солома, лушпиння насіння) або просто на грядці. ​​​​​​​Вирощувати гливи можна на деревині (стовбури дерев, пеньки), у пакетах з субстратом (тирса, солома, лушпиння насіння) або просто на грядці.

Познайомитися з усіма товарами магазину можна в розділі "Каталог товарів"

Технічні характеристики
Вес
10 г
Вид грибов
Вешенки
Тип продукции
Мицелий грибов
вид
Вешенка
тип
Сухой зерновой
фасовка
мини упаковка
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.