Каталог товарів
Ніж для нарізки м'яса TRAMONTINA CENTURY, 254 мм (5559378)
0 відгуків
Код товару:
15894147
Доставка
- Новою Поштою в відділення
- Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
- Самовивіз - НІ
Оплата
- Готівкою при отриманні
Гарантія
- 14 календарних днів на обмін / повернення (якщо Законом передбачено повернення / обмін даного товару. Посилання на Закон)
- Гарантія від виробника
- Умови обслуговування
Опис
Ніж для нарізки м'яса TRAMONTINA CENTURY, 254 мм (5559378)
Ніж для нарізки м'яса TRAMONTINA CENTURY, 254 мм (5559378).
. Ніж CENTURY. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: полікарбонат. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: чорний. Призначення ножа: для нарізки м'яса Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів та технології виготовлення. CENTURY є висококласною високопродуктивною лінією кухонних ножів, створеною спеціально для шеф-кухарів та гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостре заточення, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для найскладніших та віртуозних рецептів. Це досягається завдяки кутому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною. Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату та скловолокна є продовженням клинка та забезпечує комфорт та безпеку при різанні. Особливості:- Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1. 4110
- Товщина леза: 2,5 мм
- Гартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла з кріообробкою
- Матуріал рукоятки: полікарбонат
- Можно мити в посудомийній машині
Познайомитися з усіма товарами магазину можна в розділі "Каталог товарів"
Технічні характеристики
EAN
7891112005747
Длина лезвия, мм
254
В упаковке
Да
Материал лезвия
Нержавеющая сталь DIN 1.411
Материал рукоятки
Поликарбонат
Можно мыть в посудомоечной машине
Да
Назначение
Для мяса
Режущая кромка ножа
Гладкая
Серия
Century
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.