Паштет шпротний Ризьке Золото 160 г (4820062446471)

0
0 відгуків
Код товару:
16774300
60 грн
Немає в наявності

Доставка

  • Новою Поштою в відділення
  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • Самовивіз - НІ

Оплата

  • Готівкою при отриманні

Гарантія

Поділитись
Опис

Паштет шпротний Ризьке Золото 160 г (4820062446471)

Паштет шпротний Ризьке Золото 160 г (4820062446471).

Шпроти існують як самостійна страва, яка використовується як закуска. Зараз можна зустріти безліч рецептів бутербродів та салатів з їх використанням. Головне, це враховувати, що смак такої риби дуже яскравий та насичений, тому поєднувати її краще з контрастними свіжими чи нейтральними смаками за мінімального використання жирів. Класичне бутербродне поєднання - шпроти, чорний хліб і скибочка огірка. Вигідно відтіняють смак шпротів такі продукти: огірки, помідори, гриби, буряк, шпинат, консервована кукурудза, баклажани, кабачки, капуста, крабові палички, маслини та оливки, сухарики, сметана. Зі шпротів можна приготувати різні паштети та муси. Рекомендують їх подавати і як основну страву з гарніром з вареної квасолі, макаронів, гречки, рису, картоплі та зеленого горошку. Їх можна використовувати для начинки, наприклад, для фаршированих яєць. В основі страви завжди лежить експеримент, тому сміливо пробуйте готові рецепти та винаходьте свої. Склад: риба копчена: кілька балтійська або салака 56. 8%, вода питна, борошно пшеничне, цибуля сушена, сіль кухонна, перець духмянийПоживні характеристики:
  • Жири, г/100г 17
  • Білки, г/100г 17
Калорійність:
  • ккал/100г 221
  • кДж/100г 925
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 5 °С до 25 °С. Термін зберігання: 2 роки

Познайомитися з усіма товарами магазину можна в розділі "Каталог товарів"

Технічні характеристики
Срок хранения
2 года
Тип консервы
Шпротный паштет (не использовать)
Вид рыбы
Килька
Вес
160 г
Упаковка
Жестяная банка
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.