Шприц ковбасний Kamille горизонтальний на 3 кг.

0
0 відгуків
Код товару:
16919866
2 300 грн
Немає в наявності

Доставка

  • Новою Поштою в відділення
  • Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
  • Самовивіз - НІ

Оплата

  • Готівкою при отриманні

Гарантія

Поділитись
Опис

Шприц ковбасний Kamille горизонтальний на 3 кг.

Шприц ковбасний Kamille горизонтальний на 3 кг..

6502 Ковбаса писака ГОРИЗОНТАЛЬНО Kamille, 3 кгКовбаса наповнювач 3 кг недорогий, дуже зручний і простий у використанні ковбаси наповнювач для домашньої кухні сосисок, сардельок і сосисок. Горизонтальний ковбасний шприц найкращий в домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення, додатковий кріпильний елемент являє собою затиск, який дозволяє самостійно, практично без будь-якої допомоги, підтримка ковбасної оболонки під час заповнення. З його допомогою ви можете легко і швидко заповнити ковбасні оболонки майже всіх калібрів і типів із заповненням. В процесі фаршу, м'ясний фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути відвар набряки. Дозволяє зберегти структуру фаршу, на відміну від м'ясорубки. Шприц по горизонталі додається і займає мало місця на столі. Гомілка - поставляється у вигляді присоски, який надійно кріпиться шприц до поверхні столу. Насадки підходять основні типи натуральних ковбасних оболонок, доступних на ринку. За допомогою шприца, це швидко і легко. Горизонтальний шприц зручний в кріпленнях і ідеально підходять для набивання ковбас, сардельок і сосисок. Характеристики:Матеріал корпусу: нержавіюча стальСопло матеріал: силіконДіаметр форсунок: 15; 19; 22; 25 ммМеханізм приводу: ручнийТип завантаження: горизонтальнийОбсяг: 3 кг фаршуВага: 2,7 кгКомплектація:ковбаса шприц4 силіконові наконечники з діаметром: 15, 19, 22, 25 ммінструкціяупаковка: коробка заводНабір легко чистити і мити в посудомийній машині. Європейська якість!Міцну основу з двома затискачів затягнуті гарантує, що основний продукт надійно прикріплений до стільниці. Продукт призначений для контакту з харчовими продуктами. Увага! Наповнювач повинен бути ретельно промитої і поширення на внутрішній стороні з чайною ложкою рослинного масла перед кожним використанням. Це необхідно для забезпечення належного функціонування поршня і продовжити термін служби пристрою. Як працювати з ковбасним шприцом:матеріал приготовленої ковбаси м'ясо щільно в циліндричний корпус з ковбасного шприца;прикріпити сопло (Тарс), відповідний діаметру ковбасної оболонки на дзвоні тіла;тягнути підготовлену оболонку над куксою;шляхом обертання ручки ковбасного шприца, поступово заповнити ковбасної оболонки фаршем;коли фарш входить, ковбасна оболонка буде рухатися вперед;зав'яжіть вузол на кінці ковбасної оболонки з використанням ковбаси шпагатом;продовжуючи перетворити ковбасу наповнювач приводу ручки, ви можете легко заповнити всю ковбасної оболонки фаршем;зв'язати його з ковбасою шпагатом в міру необхідності, щоб дати вашій ковбаси естетичний і акуратний зовнішній виглядДогляд:промити і висушити після використаннязбирати сухий

Познайомитися з усіма товарами магазину можна в розділі "Каталог товарів"

Технічні характеристики
Вес, кг
2,7
Диаметр насадок, мм
15; 19; 22; 25
Емкость, кг
3
Количество насадок, шт
4
Материал насадок
Силикон
Материал основной части
Нержавеющая сталь
Посудомоечная машина
Да
Тип загрузки
Горизонтальный
Тип механизма
Ручной
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.