Каталог товарів
Ніж для нарізки м'яса TRAMONTINA CENTURY, 152 мм (6188538)
0 відгуків
Код товару:
16375014
Доставка
- Новою Поштою в відділення
- Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
- Самовивіз - НІ
Оплата
- Готівкою при отриманні
Гарантія
- 14 календарних днів на обмін / повернення (якщо Законом передбачено повернення / обмін даного товару. Посилання на Закон)
- Гарантія від виробника
- Умови обслуговування
Опис
Ніж для нарізки м'яса TRAMONTINA CENTURY, 152 мм (6188538)
Ніж для нарізки м'яса TRAMONTINA CENTURY, 152 мм (6188538).
. Ніж універсальний CENTURY. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: полікарбонат. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір: чорний. Призначення ножа: для нарізки м'яса Ніж для тонкої нарізки Tramontina Century 24010/006– мрія багатьох господарок та обов'язковий атрибут професійної кухні. Красиві рівні скибочки філе, витончена тонка шинка, сир рівними шматочками та багато іншого – все це доступно і просто, якщо у вас є спеціальний ніж для тонкої нарізки. Він відрізняється довгим, нешироким полотном із центральним вістрям. Жодних зубчиків, тільки рівний гострий край та якісна сталь. Така форма та конструкція дозволяє уникнути прилипання до ножа шматочків. Ніж для тонкої нарізки дозволяє нарізати копчену рибу та варене м'ясо, акуратно зняти шкіру та вирішити безліч інших завдань. Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів та технології виготовлення. CENTURY є висококласною високопродуктивною лінією кухонних ножів, створеною спеціально для шеф-кухарів та гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостре заточення, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для найскладніших та віртуозних рецептів. Це досягається завдяки кутому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною. Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату та скловолокна є продовженням клинка та забезпечує комфорт та безпеку при різанні. Особливості:- Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1. 4110
- Товщина леза: 2,5 мм
- Гартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла з кріообробкою
- Матуріал рукоятки: полікарбонат
- Можно мити в посудомийній машині
Познайомитися з усіма товарами магазину можна в розділі "Каталог товарів"
Технічні характеристики
EAN
7891112004900
Длина лезвия, мм
152
В упаковке
Нет
Материал лезвия
Нержавеющая сталь DIN 1.411
Материал рукоятки
Поликарбонат
Можно мыть в посудомоечной машине
Да
Назначение
Для мяса
Режущая кромка ножа
Гладкая
Серия
Century
Схожі товари
Ми рекомендуємо
Акційний товар
Відгуки покупців
0 відгуків
Ще не додано жодного відгуку. Будьте першим, хто це зробить.