Каталог товаров
Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції (1004-50249)
0 отзывов
Код товара:
16423919
Доставка
- Новой Почтой в отделение
- Адресная доставка курьером Новой Почты
- Самовывоз - НЕТ
Оплата
- Наличными при получении
Гарантия
- 14 календарных дней на обмен/возврат (если Законом предусмотрен возврат/обмен данного товара. Ссылка на Закон)
- Гарантия от производителя
- Условия обслуживания
Описание
Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції (1004-50249)
Рис Travellunch з соусом з яловичини і перцю 250 г 2 порції (1004-50249).
Рис з соусом з яловичини і перцю відмінно відновлює сили і енергію протягом активного дня. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, володіє відповідною каллорійністю, повністю адаптованою до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, економлячи багато часу і енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали бівак-кухню мандрівників і спортсменів всіх видів - від моряків і далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їхнім численним безперечним перевагам. Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 600 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин. Склад: рис 52%, пальмовий жир, модифікований крохмаль, яловичина 5%, томатні пластівці, підсмажена цибуля 4% (цибуля 76%, пшеничне борошно), помідор, сіль, мальтодекстрин, болгарський перець 2%, рисове борошно, дріжджовий екстракт, цибулю, цукор, спеції, екстракти прянощів, соняшникова олія, карамельний сироп, ароматизатор. Алергени: глютен. Може містити сліди яєць, молока і селери. Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес. Особливості:- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є казанком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
- Вага нетто: 250 г
- Необхідна кількість води: 600 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 405 ккал / 1705 кДж
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,7 г; білок - 10 г; вуглеводи - 62 г, з яких цукор - 7,2 г; жир - 11 г, з яких насичений жир - 7,1 г
Ознакомиться со всей продукцией магазина вы можете в разделе "Каталог товаров"
Технические характеристики
Варіанти харчування
Страви з м'ясом
Вміст м'яса
Яловичина
Колір
Синій
Тип їжі
Сублімовані страви
Похожие товары
Мы рекомендуем
Акционный товар
Отзывы покупателей
0 отзывов
Еще не добавлено ни одного отзыва. Будьте первым, кто это сделает.