Скороварка на 9 л BOHMANN BH-3509
Доставка
- Новою Поштою в відділення
- Адресна доставка кур'єром Нової Пошти
- Самовивіз - НІ
Оплата
- Готівкою при отриманні
Гарантія
- 14 календарних днів на обмін / повернення (якщо Законом передбачено повернення / обмін даного товару. Посилання на Закон)
- Гарантія від виробника
- Умови обслуговування
Скороварка bohmann BH_3509 - це каструля, оснащена герметичною кришкою, що не пропускає повітря. Виготовляється з нержавіючої сталі
Як і все геніальне, принцип роботи цього винаходу простий. Основний секрет — в кришці, що герметично закривається, завдяки якій створюється високий тиск і температура піднімається до 120 градусів. Завдяки кришці кисень не потрапляє всередину скороварки. Завдяки цій нескладній знахідці продукти зберігають смак і властивості.
Характеристика:
- Об'єм: 9л/ø
- Захист від сильного тиску та можливості вибуху
- Високо технічна розробка, чудовий дизайн та зручність у використанні
- Відповідає міжнародному стандарту з технічних характеристик відкриття та закриття кришки
- Прогумоване кільце-прокладка має наддовгий термін служби
Як функціонує скороварка bohmann:
1. Готуються бажані страви, починаючи зі звичайною послідовністю: всі інгредієнти закладаються холодними, або, якщо вимагає рецепт, початкові кроки приготування, як обсмажування м'яса, овочів, рису тостатура для різотто і т.д. , Виробляються при відкритій кришці.
2. Коли все готово, каструля закривається, ставиться на інтенсивний вогонь до появи свистка, гучність якого залежить від моделі каструлі. Можливо, що спочатку з-під кришки просочується трохи пари чи крапельки рідини; зі збільшенням тиску гумовий запобіжник притиснеться повністю, створюючи герметичне закриття.
Свисток дає сигнал, що досягнуто максимальної температури, набагато вище 100 градусів, тому потрібно зменшити вогонь і рахувати хвилини варіння.
3. Коли потрібно дуже коротке варіння, вогонь зменшується до мінімуму, в той же час при більш тривалому варінні краще тримати вогонь веселіший, щоб запобігти зниженню температури.
4. Коли закінчився час варіння, знижують тиск у каструлі, піднімаючи вальволу на кришці. Не можна знімати кришку, поки не знизився тиск, щоб не спровокувати виплескування рідини з каструлі з наступними опіками і безладом на кухні.
5. Коли з-під вальволи не виходить більше пари, краще охолодити каструлю під струменем холодної води протягом декількох секунд, що дозволить знизити внутрішню температуру і тиск. Після цього можна відкривати кришку каструлі. Якщо залишити каструлю закритою, Блюдо варитиметься.
6. Якщо рецепт вимагає додавання якихось інгредієнтів під час варіння, знижують тиск і температури, як, якби час варіння закінчився, відкривають кришку, закладають необхідне, потім знову закривають каструлю, доводять до потрібного тиску та продовжують варіння.